Motorrenovering i Falköping

Vi utför motorrenovering i Falköping!

 

Har du problem med motorn? Vi är en av få verkstäder kvar i Sverige som utför motorrenovering i Falköping. Hos oss kan du lämna in din motor och kan känna att den är i trygga och erfarna händer.

Vi finns här för dig när du behöver hjälp med motorrenovering i Falköping. Skara Motor AB har funnits i branschen sedan 1983. Vi är en del av den rikstäckande kedjan BDS Sverige som består av bildelsbutiken och bilverkstäder över hela Sverige. I verkstaden utför vi motorrenoveringar och dessutom är vi den enda butiken i Skara som har försäljning av bildelar. Här finner du personlig service och ett stort lager av reservdelar och tillbehör till din bil, som säljs till både verkstäder och privatpersoner.

Kort sagt gör vi på Skara Motor AB, allt för din bil! Tack vare lång den långa erfarenheten av motorrenoveringar och reservdelar, samt välutbildad personal som vet vad din bil behöver. Hos oss kan du lämna in din motor om du har problem. Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss i våra lokaler på Vallgatan 45 i Skara.

 

Vi vet vad din bil behöver – kontakta oss redan idag!

 

Öppettider

Måndag – fredag: 07:30 – 17:30
Lördag: 10:00 – 13:00
Söndag & helgdag: Stängt

Mer om BDS

Vi ingår i den rikstäckande kedjan “BDS Vi tar hand om bilen” som består av bildelsbutiker och bilverkstäder över hela Sverige.